НАЧАЛО

LED видео стена с размери 4x2 метра ще използват учениците в СУ Елин Пелин с.Руен обл.Бургас

Written by Rositsa Tsoneva

В навечерието на новата учебна 2020-2021 година СУ Елин Пелин в село Руен, област Бургас оборудва своята сграда с високотехнологична LED видео стена с размери 4x2 метра. Учители и ученици ще имат възможност да преподават, учат и се забавляват по нов начин, чрез използването на това иновативното технологично решение.

Новоизградената видео стена е съставена от множество малки LED модули (екрани), монтирани на специално проектирана за целта рамка, с цел създаването на огромен екран за предаване на информационно, рекламно или учебно съдържание в най-различни размери, формати и форми. Новото високотехнологично оборудване е разположено в централното фоайе на училището и ще се използва за провеждане на урочна, лекционна и педагогическа дейност или за иновативно и интерактивно организиране на извънкласна дейност. Тя ще бъде неотменна част от провеждането на традиционните празници на училището, тържества и концерти.

Благодарим на екипа на СУ Елин Пелин с. Руен за оказаното доверие и ще радваме да бъдем техен дългогодишен партньор, развивайки информационните и комуникационни образователни технологии в региона и областта.

 

Защо да изберем LED видео стена за нашата образователна институция?


  
Безрамкови - LED панелите нямат никакви рамки (за разлика от стандартните LCD дисплеи) и могат да бъдат прилепени плътно един за друг. Елиминират т. нар. мъртва зона (зона на нечувствителност) като по този начин се осигурява 100% чистота в изображението. Това позволява изграждането на видео стени с изключително високо качество в изображението.

 Могат да се изградят във всякакъв размер и форма, не само 16:9 формат – теоретично, няма никакви ограничения както за размера, така за формата на видео стената – една от най-големите LED видео стени в света се разпростира на 12 000 квадратни метра - Fremont Street в Лас Вегас, Невада. Имат много висока яркост ≥ 800 cd/m

 Отлични ъгли на видимост (по-широки от тези на LCD)

 Ненадмината еднородност на екрана без необходимост от допълнителни калибровки

 Широка цветова гама ≥ 95% NTSC и най-добрата цветова точност на пазара – 16 и 18 битови цветове

 Истински черен цвят, благодарение на епоксидното покритие на светодиодите

 Възможност за по-разчупен дизайн – облицоване на колони (90 градусови ъгли), извити панели и т.н.

 Най-добра честота на опресняване при цифровите екрани

 Дълъг живот ≥ 100 000 часa;

 Лесна поддръжка и висока надеждност поради факта, че при нужда от ремонт САМО повредения модул може да се замени, а не цялата област.

 

Поискайте Вашата индивидуална оферта This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Category: