гр.Бургас 8000,
ул.К.Величков 65А

+359 (56) 821 621
office@planiks.com

Интерактивни дисплеи

Интерактивните дисплеи ще осигурят нови възможности за обучение във вашата образователна институция и иновативна среда на преподаване. Свържете се с нас за индивидуална оферта на e-mail: office@planiks.com

Mozabook софтуер

Образователен презентационен софтуер за интерактивен дисплей или дъска. Невероятно интерактивно съдържание, развитие на умения, илюстративни и виртуални лабораторни приложения допринасят за повишаване на интереса и знанията на учениците.

Виртуална пясъчна кутия

Интерактивно 3D образователно решение за създаване на топографски модели от оформяне на пясък, който образува цветна карта от топографски контурни линии и симулира вода или вулканична лава.

STEM среда

Обучението по STEM (Science, Technology, Engineering, Maths)предполага подход, който изгражда умения за критично мислене, анализ, изследване и проследяване на взаимовръзки между отделни дисциплини и сфери на познание.

НАЧАЛО

 

Машина за почистване на книги Bookshower

 

    

 

Книгите в библиотеката са често замърсени, поради честото им попадане в ръцете на читателите. Прахът и бактериите могат да се прикрепят в книгите, тъй като читателите кихат, докато четат, особено през периода на промяна на сезона. Прахът и бактериите се прикрепват не само към корицата на книгата, но и към вътрешните страници. Читателите се сблъскват с въпроса как да се уверят, че ще заемат книги, които ще бъдат чисти и не носещи алергени.

Bookshower използва ултравиолетови лъчи и филтър с висока производителност, за да стерилизира книгите цялостно – от тяхното покритие до вътрешните им страници само в рамките на 30 секунди. Bookshower е предназначен за стерилизация в библиотечния фонд и е одобрен сертифициращият орган (SGS) с коефициент на ефективност на стерилизация до 99,99%.

Bookshower е наистина най-добрият помощник, който да пази здравето на библиотечния фонд. Освен това се добавя естествен аромат по време на стерилизирането, докато се отстранява техният прах.

Вече повече от година Регионалната библиотека  гр.Бургас, а от скоро и библиотеките в гр.Ловеч и в гр.Велико Търново се грижат за своите читатели, притежавайки така ценната към днешна дата машина за почистване на книги.

Чудесно е когато заемеш книга, и вместо прашасъл том или документ, да получиш обезпаразитен екземпляр – без акари и бактерии, които се трупат от дългото стоене по рафтовете и често предизвикват алергични реации с кихане и кашляне у ползвателите.

Отново да наблегнем на факта, че уредът работи с ултравиолетови лъчи и почиства издъно книжните листове. Докато са в камерата, вентилатор ги разлиства и всичко мръсно и ненужно пада от тях. Машината почиства издания и документни папки в по - голям формат. UV светлината ефективно елиминира COVID-19 от повърхности, въздух и вода;

Дезиндекцията и стерилността са от първостепенно значение в институции с голям библиотечен или архивен фонд.

 

Нуждаете се от Smart Book Shower, в случай че: 

  1. Кашляте или кихате, докато четете;
  2. Финият прах, който покрива книгата, може да предизвика алергични реакции.
  3. Са намерени чужди материали между вътрешните страници;
  4. Често намирате ръбове на книга, прикрепени със следи от слюнка;
  5. Поради публичната употреба, книгата за заемане има неприятна миризма;
  6. Желаете да се предпазите Covid-19. UV светлината ефективно елиминира COVID-19 от повърхности, въздух и вода;

 

 

 

 

 

 

 

 

Поискайте Вашата индивидуална оферта This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.